Pages

10 Aralık 2010 Cuma

TEKRAR ARANIZDAYIMMMM:):)

Uzun zamandır herhangi bişe paylaşamadım .Oğlumun ve eşimin sağlık problemleri yüzünden bloğuma giremedim .Aramızdan ayrılan bazı arkadaşlar olmuş bunun için çok üzüldüm .Sağlık olsun onlarda haklı.Yeni paylaşımları göremeyince sıkılmış olmalılar :) En son paylaştığım firkete işi şal modelini farklı bir blogdan alıntı yaptım .Çünkü arayı kapatmak istedim ben kendimde yaptım  yaptım fakat arkadaşım çok ısrar ettiği için ona sattım resmini çekmeyi akıl edemedim .Neyse arkadaşlar başınızı çok şişirmeyeyim.sonuçta efsane geri döndüüü:):):D Daha güzel paylaşımlarda beraber olmak dileğiyle bugünlük hoşçakalın

4 yorum:

  1. Merhaba arkadasim oncelikle esine oguna gesmis olsun diyorum ,,Aramiza yeniden katilmana cok sevindim ..Firkete isini de cok merak etmisitim keske resmini cekip bizlerle paylassaydin neyse insallah bu sefere ..sevgilermi biraktim:))

    YanıtlaSil
  2. yasemin ii akşamlar arkadaşım ii dileklerin için çok tşk ederim hala sorunlar yaşıyoruz sağlık yönünden ama geçecek inş.Firkete işini paylaştım sevgili arkadaşım görememişsin sanırım :)herşey gönlünce olsun sevgiler

    YanıtlaSil
  3. geçmiş olsun..acil şifalar dilerim..bir örgü delisi olarak hemen blogunuzu izlemeye aldım.çok güzel modeller var blogunuzda..
    bana da bekliyorum:
    filizinevi

    YanıtlaSil
  4. tşk ederim filiz hanım genelde kendi ördüğüm örgülerimi sergilemeye çalışıyorum beyendiğinize sevindim en kısa zamanda misafiriniz olacam sevgiyle kalın :)

    YanıtlaSil